dylemat dotyczący anteny

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • blachus
    Classic
    • 2010
    • 11

dylemat dotyczący anteny

Narazie to nie wiadomo dokładnie których dokładnie BXE dotyczy problem...
  • keraj998
    Rider
    • 2008
    • 359
    • Volkswagen

dylemat dotyczący anteny

może któryś z kolegów przerabiał temat, chodzi o to, że chciałbym wymienić antenę dachową w O2, a dokładnej sam bat, problem polega na tym, że bat anteny wykręca się z uchwytu do pewnego momentu, co umozliwia regulację kąta jego położenia względem płaszczyzny dachu, natomiast brak jest możliwości wyjęcia bata :diabelski_usmiech
    "Uczciwy człowiek szuka prawdy, kłamca jest patologicznie wszechwiedzący"

Komentarz

• Obelix5
      Drive
      • 2008
      • 74

Niestety nie da się wymienić samego bata. Pytałem w kilku ASO i jak na razie nie mają kompletnej krótkiej anteny z wersji FL którą można było by zamienić obecną antenę z długim batem.

Komentarz

• Rekin Chlebojad
        Rider
        • 2010
        • 474

Zamieszczone przez Obelix5
        Niestety nie da się wymienić samego bata. Pytałem w kilku ASO i jak na razie nie mają kompletnej krótkiej anteny z wersji FL którą można było by zamienić obecną antenę z długim batem.
        hhmmmmm...... ja chyba w Styczniu 2011 r. zmianiłem antene (tzn SAM bat) z długiego i cienkiego na gruby i krotszy o polowe, w kazdym ASO mieli te baciki dostepne praktycznie, chyba w jednym nie było, koszt o ile pamietam około 30-40 zł chyba.
        [scroll:d077aef450]Moja Czesia 1.6 TDI CR DSG---SPRZEDANA------> Jest Lexus CT200h [/scroll:d077aef450]

Komentarz

Pracuję...